Muizenberg

Gastenboek

Reactie van: René, Anita, Carmen en Tim Vaneker
Periode: maart - april 2009
Reactie " Wij zijn net terug van onze vakantie naar Kaapstad, waar wij o.a. onze dochter hebben bezocht die daar stage loopt. Wij hebben daar een toptijd gehad en willen het liefst direct al weer terug. Alles was prima geregeld. De transfer van vliegveld naar appartement verliep vlekkeloos, de huurauto werd stipt op tijd afgeleverd en het appartement was perfect met een prachtig uitzicht op enerzijds Kaap de Goede Hoop en anderzijds de Tafelberg. Het welkomstpakket is erg fijn, alles voor het ontbijt en zelfs meer dan dat is aanwezig. Ideaal!! Wij hebben o.a. een safari gemaakt, naar Robbeneiland geweest, een township bezocht, de Tafelberg beklommen, naar Kaap de Goede Hoop geweest, een wijntour naar Stellenbosch, Frenchhoek en Constantia gemaakt, een concert op zondagmiddag in Kirstenbosch meegemaakt, bij Mama Africa gegeten en van de fantastische live-band daar genoten, naar de Greenmarket geweest, van de zonsondergang bij Chapmans Peak genoten, op de prachtige stranden van o.a. Camps Bay en Clifton Beach gelegen, gewinkeld in Long Street en Canal Walk en heerlijk op het terras in Waterfront gezeten. Kortom, teveel om op te noemen. Ook hebben wij de pinquins bij Boulders gezien, de apen onderweg naar Cape Point, de struisvogels, en de wilde dieren op safari. Wij hebben ons trouwens geen moment onveilig gevoeld, hierover hadden we ons wel zorgen gemaakt. De mensen zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij. Zuid-Afrika is een land dat heel veel te bieden heeft met een prachtige natuur. Wel zijn hier de tegenstellingen erg groot, daar ben je je wel de hele tijd van bewust. Wij hebben hier genoten en gaan ook zeker weer een keer terug. Marcel en Shadiya, bedankt!!! "
 
Reactie van: Jan, Veneeta, Ayla en Chani van Noord
Periode: juli/augustus 2008
Reactie " We hebben in de zomer van 2008 twee fantastische weken doorgebracht in Sea Life in Muizenberg. De vakantie was van begin tot het eind een feest. De vlucht, met SAA, via London, met vroege aankomst in Kaapstad, was uitstekend en de shuttle service naar Sea Life keurig geregeld. Het appartement EN de welkomsmand maken het verblijf vanaf de 1e minuut tot een genoegen. Twee weken hebben we uiterst relaxt gedaan wat we wilden. Met vele hoogtepunten. Het hoogstepunt was ongetwijfeld het Walvis-spotten vanuit Simonstown; we hebben van heel dichtbij walvissen gezien (zelfs springend!)! Verder heel veel dieren gezien. Natuurlijk de pinguins, de zeehonden, zee-otter, de apen en struisvogels (met jongen), nog veel meer walvissen vanaf de kust. Klifdassies op Kaap de Goede Hoop! Fantastisch. Het bezoek aan Robbeneiland (2x !) was indrukwekkend. En dat is mooi te combineren met Waterfront! We waren er maar twee weken maar bovenstaande lijstje is nog maar een opsomming; 14 dagen lang genieten van de natuur, van de omgeving en van de mensen! En dat allemaal vanuit je "eigen" volledig ingerichte huisje met een prima huurauto ter beschikking. Geheel relaxt! Geen gedoe! Geen zorgen. We hebben heerlijk gegeten. Vaak spartelverse vis! Soms met een heerlijk rood Kaaps wijntje. Ontbijtje links van de ingang van het complex. En ontzettend lekker ijs rechts! Deze vakantie kunnen we iedereen aanbevelen! En als je naar Kaapstad wilt ga dan via www.vakantiehuisinkaapstad.nl want dan ben je bevrijdt van alle zorgen! Het spreekwoord "Leven als God in Frankrijk" is eigenlijk "Leven als God in Muizenberg" Doen! Wij gaan zeker nog een keer! "
 
Reactie van: Peter en Jose Gijtenbeek
Periode: februari 2009
Reactie " 1 maand Muizenberg, 1 groot feest, wij verbleven 1 week in Sea Views en 3 weken in Sea Life, 2 appartementen, 2 grootheden. Al eerder waren wij in Z. Africa voor een rondreis en nu waren wij 1 maand op een vaste plek. 1 maand, met een strak blauwe hemel, geweldige aardige mensen,geen enkel moment een "onveilig" gevoel, het was AF. De dag na aankomst werd de huurauto gebracht, zodat wij de omgeving hebben verkend. Stellenbosch, Tokay, Cape Town, Simonstown, prachtige plaatsen om te wandelen, heerlijk te eten en natuurlijk te genieten van de heerlijke Afrikaanse wijnen. De verschillende golfbanen liggen in de nabijheid van Muizenberg en ook daar ontmoeten wij alleen maar hartelijkheid. Muizenberg is een prachtplek, een geweldige surfplek voor de liefhebbers, een plek in ontwikkeling. Daarnaast de niet aflatende service en behulpzaamheid van Marcel en Shadiya, kortom een plek om naar terug te gaan. "
 
Reactie van: Ton en Beppie van Meer
Periode: Komende twee weken
Reactie " Wij vertrekken zaterdag 15 maart naar Kaapstad. Hoewel we nog niet weten hoe het in Kaapstad zal zijn wil ik maar even gezegd hebben dat de voorbereiding en begeleiding door Marcel en Shadiya super was, ze laten niks aan het toeval over. Alvast bedankt daarvoor en we weten nu al dat we een geweldige tijd in Kaapstad zullen hebben met ons gezin. "
 
Reactie van: roelien
Periode: dec 07
Reactie " We celebrated Christmas in Sea Life and we will come back next year ! Thanks and regards "
 

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4